Bild
Nästa artikel
Tre snabba med Steffen Pedersen
Steffen Pedersen, VD för OKQ8 Scandinanvia
Aktuellt / Blogg Publicerad 2017-07-21

Tre snabba med Steffen Pedersen

Hej Steffen Pedersen, VD för OKQ8 Scandinavia sedan 2012 (tidigare VD för OKQ8 sedan 1999 samt Q8 sedan 1996).

Vad är du mest stolt över att OKQ8 Scandinavia har åstadkommit under din tid som VD?

Jag är mest stolt över mina medarbetare. Det kräver hårt och fokuserat arbete för att framgångsrikt ta sig igenom två så stora sammanslagningar (OKQ8 1999 och OKQ8 Scandinavia 2012). Det har vi lyckats bra med, eftersom vi har duktiga och dedikerade medarbetare. Ingen verksamhet är bättre än sina medarbetare.

Var ser du OKQ8 Scandinavia om fem år?

Vi är en bransch i stor förändring och jag tror att vi om fem år har kommit ett steg närmare mot att framtidssäkra vår verksamhet, för att passa kundernas och samhällets krav. Vi är redan på god väg, och jag gläder mig bland annat åt att se resultatet av det stora arbete som sker med Business Development i hela företaget.

Och till sist – vart och hur reser du i sommar?

Jag har just sålt vårt fritidshus i Frankrike, så nu är jag nyfiken på att se vad resten av landet har att erbjuda. Min fru och jag reser på semester med goda vänner på vår egen "Tour de France", där vi kommer att se delar av Frankrike som vi inte har utforskat tidigare. Det ser jag mycket fram emot.

Om OKQ8 Scandinavia

OK ekonomisk förening äger 50 procent av drivmedelsbolaget OKQ8 Scandinavia som driver servicestationer i Sverige och Danmark. Bolagets vision är att vara möjliggörare för människor i rörelse – det märks i både stort och smått.

Läs mer om OKQ8 Scandinavias verksamhet och deras resa mot framtiden

OKQ8 Logo


"Ingen verksamhet
är bättre än sina
medarbetare."