Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
OKQ8 Servicehjälpen på turné

Nu åker Servicehjälpen på turné i Västerbotten

OK Västerbottens personal åker ut och uppmanar länets bilister att ta bättre hand om sina bilar. Bland annat dyker OK Västerbottens knallgula kampanjbil upp i Skellefteå, Lycksele och Åsele. 

– Det är en fråga om trafiksäkerhet, särskilt nu när det är höst och blir allt mörkare. Se till att tvätta bilen, ha rätt lufttryck i däcken och fräscha torkarblad. Då kör du tryggare, säger Erica Lundgren, vd på OK Västerbotten.

Söker upp länsborna vid höstens event

OK Västerbotten lyfter på flera orter i länet fram Servicehjälpen, en kostnadsfri service som OKQ8:s passionerade och kunniga personal svarar för. Med Servicehjälpen kontrolleras lufttrycket i däcken, spolarvätska fylls på och torkarbladen kontrolleras – bland annat. Vanligtvis finns Servicehjälpen på plats på alla OKQ8-stationer första torsdagen varje månad, mellan klockan 14-18, men nu åker också OK Västerbotten ut och söker upp länsborna, bland annat vid ett antal större evenemang – som hockeymatcherna mellan Skellefteå AIK och Luleå (24 september) samt Björklöven och Modo (4 oktober).Vid de tillfällena kollar OK Västerbotten mönsterdjup, om bilen är tvättad samt torkarblad på de bilar som står parkerade utanför arenorna. 

– Vi ser att det slarvas, inte minst med tvättningen, som är extremt viktig för trafiksäkerheten. Du måste ha rena rutor för att kunna se ordentligt när det är mörkt och det blänker från mötande bilar och gatubelysning i vindrutan. Även lyktorna måste vara rena. Det är också viktigt att ha fräscha torkarblad som i kombination med spolarvätska kan ta bort både nederbörd och smuts, säger Erica Lundgren.

Hit kommer OK Västerbottens Servicehjälpen-turné: 

• 24–25 sep, Solbacken och Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå 
• 29 sep–30 sep, Avion Shopping, Umeå 
• 1–2 okt, Höstmarknad, Lycksele 
• 4–5 okt, T3 Center och Strömpilen, Umeå 
• 8 okt, Ishallen, Åsele

Om OK Västerbotten

OK Västerbotten är en förening som ägs av sina medlemmar och drivs på demokratisk grund. Vi är i dag fler än 90 000 medlemmar och driver ett hotell samt 35 bensin- och automatstationer runt om i Västerbotten. Samtliga stationer samarbetar under varumärket OKQ8. Alla beslut fattar vi tillsammans och eventuell vinst delar vi på. Vi är ett lokalt, nytänkande och hållbart alternativ – för dig och oss, för samhället och miljön.

okvasterbotten.se

Samma goda service sedan 1926
Servicen har alltid varit viktig på OK, vilket inte minst syns på de här sekvenserna från journalfilmen "Service-Kalle vinner vänner". Hela filmen hittar du på OK Historias YouTube-kanal.

Service på IC