Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Nominera

Nominera till valberedningen för föreningsstämman innan 1 januari

Var med och föreslå vilka som ska väljas till föreningsstämmans valberedning i OK ekonomisk 2017/2018

Varje medlem har rätt att nominera personer till föreningsstämmans valberedning. Nomineringarna ska vara OK ekonomisk förening tillhanda senast den 1 januari. Efter detta datum och fram till föreningsstämman har endast föreningsstämmans valberedning nomineringsrätt till styrelsen.

Nomineringen sker digitalt via ett formulär på nätet. Klicka på länken här nedan för att komma till formuläret.


Skicka in din nominering här!

Nomineringsperioden för medlemmar är nu över för den här gången.


Om föreningsstämmans valberedning

Föreningsstämmans valberedning, eller den centrala valberedningen som den också kallas, föreslår föreningsstämmans ledamöter med kandidater då en ny styrelseledamot ska utses. Föreningsstämmans valberedning föreslår också stämman ersättningsnivåer, arvoden samt reseersättningar för föreningsstämman.

Sammankallande i föreningsstämmans valberedning

Den som är sammankallande i föreningsstämmans valberedning leder gruppens arbete och kallar till deras möten. Den sammankallande valberedaren äger också utslagsröst i de fall valberedningen inte kan nå majoritet.

Här intill hittar du den fullständiga arbetsordningen för föreningsstämmans valberedning/beredningsutskott i OK ekonomisk förening.