Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Tillsammans för Världens barn

OK bidrar till Världens barn

Gåvan från OK ekonomisk förening blir årets julklapp till alla anställda och förtroendevalda i föreningen

OK ekonomisk förening har via We Effect skänkt 50 000 kronor till Världens barn-insamlingen. Den 7 oktober sände SVT insamlingsgalan "Tillsammans för Världens Barn", där också OK:s gåva uppmärksammades. Pengarna som samlas in går bland annat till We Effects arbete för bättre bostäder i Paraguay och till förskolor för Romska barn i Albanien.

OK ekonomisk förenings gåva blir årets julklapp till alla anställda och förtroendevalda i föreningen.

Om Världens Barn

Världens Barn är Sveriges största insamling och är ett samarbete mellan Radiohjälpen, 22 välkända organisationer, SVT och Sveriges Radio. Mer än hundra projekt runt om i världen får stöd varje år. Årets stora insamlingsdagar ägde rum mellan den 1 och 8 oktober. 100 000 personer beräknas ha deltagit i olika insamlingsaktiveter och årets insamling har i dagsläget inbringat 65 miljoner kronor.

Läs mer om Världen barn

Om We Effect

We Effect är en biståndsorganisation som sedan 1958 tänker och agerar långsiktigt - för att förändringar ska bestå. Hjälp till självhjälp är ledstjärnan i arbetet i de 25 länder i fyra världsdelar där organisationen är verksam. We Effects vision är en rättvis och hållbar värld fri från fattigdom. OK är en av de organisationer som var med och grundade We effect och föreningen stödjer fortsatt deras arbete.

Läs mer om We Effect

 

 

OK ekonomisk
förening har via
We Effect skänkt
50 000 kronor till
Världens barn-insamlingen
Se galan i efterhand

OK ekonomisk förening i bild under galan

Galan sändes den 7 oktober, men kan ses i efterhand på SVT Play. 

Se hela sändningen (1h 58 min)
Se ett sammandrag (44 min)

(Bilderna i artikeln tillhör SVT, hämtade från svtplay.se.)