Bild
Nästa artikel
OKQ8 Rondellen i Falun utsedd till Sveriges bästa servicestation
OKQ8 Rondellen Falun
Aktuellt / Nyheter Publicerad 2017-11-13

OKQ8 Rondellen i Falun utsedd till Sveriges bästa servicestation

Med en kombination av OKQ8:s koncept och lokala inslag har stationen blivit en plats där varje kund är en välkommen gäst.

Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset ”Årets station” och i år har priset tilldelats OKQ8 Rondellen i Falun med följande motivering:

”Bo Andersson, som driver OKQ8 Rondellen i Falun, utmärker sig både lokalt och nationellt. Genom en kundnära service utöver det vanliga och ett starkt entreprenörskap driver Bo och hela personalen en av Sveriges mest framgångsrika servicestationer. Bo har varit drivmedelshandlare under decennier och är en uppskattad och känd profil i Falun. Varje kund är en välkommen gäst hos OKQ8 Rondellen och genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokala inslag har Bo skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet.”

– Det är glädjande att få dela ut priset ”Årets station” till Bo som är en duktig entreprenör och god representant för branschen, säger Robert Dimmlich, VD för Svensk Bensinhandel.

Prisutdelningsceremoni kommer att ske på stationen fredagen den 17 november, klockan 12.00 på Gruvgatan 19 i Falun. Mellan kl. 12 och 18 bjuder stationen alla besökare på tårta och kaffe.

I ceremonin deltar representanter från Svensk Bensinhandel, OKQ8 samt representant från kommunen. 

Priset delas ut årligen av Branschorganisationen Svensk Bensinhandel till Sveriges bästa drivmedelsstation. 

Om priset "Årets station"

Priset inrättades av Svensk Bensinhandel år 2006 med syfte att uppmärksamma duktiga entreprenörer inom drivmedelsbranschen. Vinnaren av priset ska ha god ekonomi, vara ett gott föredöme och visa goda ledaregenskaper i sitt företagande.

OKQ8 Fjugesta vann 2014

OKQ8 Fjugesta årets station 2014

2014 var det OKQ8 Fjugesta i Leksand som vann priset. Så här såg det ut då.