Bild
Nästa artikel
Tre medlemsförmåner du kanske inte visste om
Aktuellt / Blogg Publicerad 2017-08-22

Tre medlemsförmåner du kanske inte visste om

Att man som medlem i OK får återbäring för det man handlar och tankar på OKQ8, det har de flesta koll på idag. Men medlemskapet ger mycket mer än så! Därför har vi listat några av de förmåner du kanske missat.

 

1. Var femte kopp kaffe gratis

Inte nog med att OKQ8:s kaffe nyligen blev utnämnt till bäst i test, då och då behöver du inte ens betala för det! Nu får nämligen alla OK-medlemmar var femte kopp gratis. Be om ett kaffekort nästa gång du är på stationen för att börja samla till en god bjudkopp. 

Kaffe och bullar från OKQ8

 

2. Rabatt på Sveriges största biltidning

I Vi Bilägare kan du läsa om det mesta som rör din bil eller den bil som du kanske tänker köpa. Dessutom med mängder av tester, tips och allt annat som gör Vi Bilägare till Sveriges största biltidning. Läs mer och skaffa en prenumeration här

Vi bilägare

 

3. Medlemspriser på OKQ8 BackUp

Med tilläggsförsäkring OKQ8 BackUp, får du ett komplement till din ordinarie fordonsförsäkring. Den täcker helt enkelt det mesta som kan hända längs vägen för 75 kr/mån (ordinarie fr. 89 kr/mån). Läs mer och skaffa här

OKQ8 Bilverkstad

 

Det här är förstås bara en bråkdel av alla anledningar till att gå med i OK. Ännu fler medlemsförmåner hittar du här. 

Håll utkik på station!

Medlemskort

Håll utkik efter den här symbolen när du besöker OKQ8:s stationer nästa gång. Den röda kortet visar nämligen vägen till extra förmånliga erbjudanden för dig som medlem i OK!

Är du inte medlem än?