Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Britt Hansson

Britt Hansson utsedd till en av de 100 mäktigaste kvinnorna i bilbranschen

MRF, Wayke & Tidningen Motorbranschen utsåg nyligen de 100 mäktigaste kvinnorna i bilbranschen. OK ekonomisk förenings vd och koncernchef Britt Hansson, var en av dem.

I början av året uppmanades allmänheten att nominera kvinnor som gjort avtryck eller agerar förebilder i bilbranschen, en mycket jämställd bransch där 9/10 personer fortfarande är män. MRFTidningen Motorbranschen & WAYKE ville på detta sätt uppmärksamma de många kompetenta kvinnor som arbetar bilbranschen och för att visa att yrkesområdet inte bara består av män.

Hundratals kvinnor nominerades, och bland dem valdes 100 ut. En av dem var OK:s vd och koncernchef Britt Hansson.


- Jag är både glad och hedrad över att få lyftas fram i det här sällskapet, där det finns så mycket driv och engagemang. Därtill delar jag verkligen bilden av att det finns en otrolig kompetens bland mina kvinnliga kollegor samt att branschen skulle må bra av ännu fler starka kvinnor. Vi behövs, och därför blir initiativ som dessa extra positiva.

Läs gärna vd-intervjun med Britt Hansson där hon berättar om året som gått och hur hon och OK arbetar för att våra verksamheters ord följs av handling.