Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Ledningskoordinator

Ledningskoordinator till OK

Vill du börja året med ett nytt jobb? Nu söker vi en ledningskoordinator till OK ekonomisk förening.

Är du driven och strukturerad? Har du ett proaktivt arbetssätt med en stark känsla för service? Har du en tydlig administrativ ådra och uttrycker du dig väl både i tal och skrift? Då kan rollen som Ledningskoordinator på OK vara något för dig. Tillsammans med kompetenta kollegor blir du en del i ett bolag som formar en fossilfri framtid och möjliggör hållbar mobilitet för våra kunder.

Som Ledningskoordinator arbetar du nära vår VD, men du ger också administrativ support till övriga kollegor inom staben. Du koordinerar konferenser och möten, bistår i att ta fram olika typer av presentationer och annan typ av material samt ser till att gäster känner sig välkomna och tas väl om hand. Under perioder med större möten har du en viktig roll i att säkerställa att allt praktiskt fungerar. Du hanterar exempelvis inbjudningar, måltider, resor och rumsbokningar. Du tillser att material finns tillgängligt och att allt praktiskt fungerar samt ordnar med fakturor och andra uppföljningar.

Du ansvarar för att kontorsmiljön är inbjudande och representativ och ser till att skötsel sker med framförhållning och planering.
 

Profil

Att du arbetat med liknande uppgifter tidigare är ett krav. Utöver det har du ett starkt driv och en fallenhet för struktur och administration och är van vid att självständigt ansvara för ett område. Du tar initiativ och förstår hur olika saker behöver förankras i en organisation. Du har god förmåga att förhålla dig till personer på olika nivåer, du är representativ i ditt sätt och du uttrycker dig väl i tal och skrift. Din datorvana är god och du rör dig obehindrat i Officepaketet.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 20 januari 2023, men då vi arbetar löpande med intervjuer tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Business Partner Ylva Holmberg: Ylva.Holmberg@okq8.se.

OK arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här


Om OK ekonomisk förening

OK ekonomisk förening (OK) är medlemsägt och har funnits i snart 100 år. Våra medlemmar finns i hela Sverige och tillsammans äger vi verksamheter inom mobilitet och energi. Det viktigaste för oss är att skapa värde för våra medlemmar, och att tillsammans med våra verksamheter möjliggöra omställningen till ett mer hållbart samhälle. Läs gärna mer om oss, våra verksamheter och medlemmar på vår hemsida.