Bild
Nästa artikel
OK stödjer Musikhjälpen - tillsammans gör vi skillnad!
Ok stödjer musikhjälpen - tillsammans gör vi skillnad
Aktuellt / Nyheter Publicerad 2017-12-05

OK stödjer Musikhjälpen - tillsammans gör vi skillnad!

Den 11-17 december arrangeras Musikhjälpen, denna gång i Umeå. OK är i år med och bidrar till insamlingen på flera sätt. Att göra det är en möjlighet att påverka framtiden och förbättra utsikterna för miljoner av barn världen över. Gör det du med!

Det finns i OK:s dna och historia att hjälpas åt och gå ihop för att åstadkomma förändring. Därför känns det helt rätt för oss att gå ihop för att göra skillnad under Musikhjälpen, som under en vecka samlar engagemang över hela landet.

Bland annat kommer vi att auktionera ut 5 unika foton från föreningens över 90 år långa historia på Tradera, till förmån för insamlingen.  På så vis använder vi vår historia för att bidra till en förbättrad framtid för de som behöver det allra mest. Bilderna ser du här nedan. Bilderna kommer dessutom att finnas utställda på OK Västerbottens stationer i Umeå under hela veckan.

Utöver detta ger OK ekonomisk förening och OK Västerbotten också årets julgåvor till Musikhjälpen. 
 

Så kan du vara med och bidra:

  1. Skänk valfri summa OK-föreningarnas digitala insamlingsbössa där den som vill kan vara med och bidra. Klicka här för att komma till den digitala insamlingsbössan.
     
  2. Lägg ett bud på någon av våra 5 fina historiska bilder.  Med hjälp av vår historia vill vi bidra till en positivare framtid för fler. Köp någon av bilderna till dig själv, till företaget eller varför inte som julklapp till någon du tycker om? Alla intäkter går till Musikhjälpen. Här nedan hittar du länkar till alla fotografiers auktioner. Auktionerna pågår till och med lördag den 16 december.

Tillsammans gör vi skillnad!

 

Bild 5 - till förmån för musikhjälpen auktioner OK ut bilder
Bild 1
Stationspersonal på 40-talet
Den svenska bilturismen
Bild 2
Bilsemesterns glansdagar (50-tal)
Bild 3
Självtank – en världsnyhet (50-tal)
Bild 5
Service med stil – och honnör (50-tal)
Om Musikhjälpen

Det är tionde året Musikhjälpen arrangeras och syftet är att lyfta en undanskymd humanitär katastrof. Årets tema är ”Barn är inte till salu”.

Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, Sveriges Television och Radiohjälpen.

Musikhjälpen 2017 drar igång den 11 december och pågår till och med den 17 december. Under veckan sänder Musikhjälpen live dygnet runt i 144 timmar från en glasbur på Rådhustorget i Umeå. 

Årets programledare är artisten Molly Sandén, tv-profilen Kalle Zackari och radioprogramledaren Farah Abadi.

Mer om musikhjälpen kan du läsa här


"Det finns i OK:s dna och historia att hjälpas åt och gå ihop för att åstadkomma förändring"