OK Norrbotten

OK Norrbotten är en ekonomisk förening som ägs av sina 118 000 medlemmar. Verksamheten omsätter drygt 1 200 Mkr och antalet anställda är omkring 215 personer.

OK Norrbotten är en ekonomisk förening som ägs av sina 118 000 medlemmar. Vi ingår i OKQ8-kedjan, och med våra 23 bemannade stationer, över  215 anställda, en återförsäljare och nio automatstationer bidrar vi till ett levande län. Som medlem är du inte bara med och fattar lokala och viktiga beslut kring vår verksamhet. Du får dessutom återbäring en gång per år på allt du handlar på OKQ8.

Kontakta oss

Har du frågor, förbättringsförslag eller en fundering? Hör av dig!

Antingen till vår kundservice på telefon 020-65 65 65, eller genom att skriva till oss. Klicka på länken för att hitta våra uppgifter.

Kontakta oss

Våra distrikt

Vi ägs av våra medlemmar som alla representeras av förtroendevalda ägarombud. Läs mer om våra distrikt och vem som representerar just dig.

Distrikt och ägarombud

Återbäring och ränta

Ju mer du handlar på OKQ8-stationerna, desto mer får du som medlem tillbaka. Läs mer om återbäringen och ränta.

Återbäring och ränta

Jobba hos oss

I dag har vi 23 bemannade stationer och över 215 anställda OK Norrbotten-medarbetare som arbetar för ett levande Norrbotten och för att ge våra kunder en unik service som bygger på kunskap och vilja. Vill du också bli en del av vårt starka gäng?

Jobba hos oss

Sponsring

Vi brinner för idrotten, kulturen och människan. Vi vill genom vår sponsring stödja goda initiativ som bidrar till ett levande län. Läs mer och skicka en ansökan!

Ansök om sponsring