Ett hållbart medlemsskap

 

OK Norrbotten är en förening som ägs av sina medlemmar. I dag är vi omkring 119 000 medlemmar. Och vi vill bli fler. Tack vare att människor tankar, handlar eller äter hos oss kan vi fortsätta att investera i länet och hålla Norrbotten levande. Vi har en demokratisk grund och som medlem hos oss får du vara med och påverka beslut och VI delar på vinsten. 

Vi ingår i OKQ8-kedjan och har den bästa täckningen i länet med 23 bemannade stationer och 15 automatstationer. Vi är faktiskt det enda bensinbolaget som har försäljning i länets alla kommuner. Vi är kort och gott det lokalare alternativet. Vi är 215 OK Norrbotten-medarbetare som varje dag vill göra våra medlemmar och kunders vardag lite rikare. Vi på OK Norrbotten jobbar med stort fokus på att dela med oss av vår kunskap och omtanke för människor, miljön, länet och världen. 

I OKQ8-kedjan har vi ett gemensamt hållbarhetsarbete och vi arbetar ständigt för att driva utvecklingen till mer klimatsmarta och miljövänliga drivmedel och produkter. För att du som kund eller medlem ska kunna göra de bästa valen, både för dig, bilen och vår gemensamma miljö. 

Som medlem i OK Norrbotten får du återbäring på alla dina köp, både drivmedel och övriga köp på våra stationer. Du får ta del av lokala och centrala erbjudanden. Det kan handla om rabatterade priser på allt från hotellnätter till försäkringar och erbjudanden från våra stationer. Allt detta bidrar till att våra medlemmar oftast betalar ett lägre pris för drivmedel än andra bilister. OK Norrbotten – Tillsammans blir vi rikare. 

Välkommen in med din medlemsansökan

Bli medlem här