Bild
Nästa artikel
OK Värmland söker Säljchef till OKQ8 Arvika
Stationspersonal
Aktuellt / Nyheter Publicerad 2016-12-22

OK Värmland söker Säljchef till OKQ8 Arvika

Är du redo att driva en OKQ8-station? OK Värmland söker nu en engagerad Säljchef till en av Sveriges största drivmedelsstationer, OKQ8 Arvika.

Vi söker en Säljchef som brinner för försäljning och som har goda ledaregenskaper. Att du har ett tydligt säljfokus – där du även motiverar och inspirerar din personal - är viktigt för oss.

Som säljchef ansvarar du för att anläggningen uppnår bästa möjliga kundnöjdhet och lönsamhet. Detta når du genom att arbeta effektivt och coachande för att nå de uppsatta målen, såväl kvalitativa som ekonomiska. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och omfattar allt från budget- och resultatansvar till personalansvar. I rollen ansvarar du för kundmötet i butiken samt säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundens förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar till personalansvar för ca: 20 medarbetare. Anläggningen har följande verksamhetsområden: drivmedel, butiksvaror, livsmedel, fastfood, tvätta själv hall, biltvätt samt släpvagnsuthyrning.

Vi söker dig som brinner för försäljning och har goda ledaregenskaper. Du driver verksamheten på ett effektivt och glädjefullt sätt mot uppsatta mål, både kvalitativa och ekonomiska. Med ett tydligt säljfokus motiverar och inspirerar du din personal.

Ansök redan idag via:

https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/saljchef-okq8-201005975 

OKQ8

Ort: Arvika, Värmlands län

Kategori: Försäljning

Specialisering: Ledning

Anställningsform: Heltid

Kontakt: Ellinor Hammar

Telefonnummer: 073-0644786

Om OK Värmland

OK Värmland ägs till hundra procent av dryga 69 000 Värmlänningar. Tillsammans arbetar vi för att Värmland ska vara ett starkt och levande landskap, fyllt av framtidstro.