Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Regionens årliga möte 2021- året som gått

Med anledning av pandemin har Regionens årliga möte som brukar hållas i maj tyvärr ställts in. Medlemsmötet innehåller vanligtvis en tillbakablick på året som gått och för att du fortfarande ska kunna ta del av detta har vi på denna sida sammanställt en rad olika material.

Under regionens årliga möten - våra medlemsträffar - får du en inblick i OK:s och OKQ8:s verksamheter och möjlighet att diskutera områden som ligger just dig varmt om hjärtat. På grund av pandemin är dessa träffar inställda, men här nedan kan du som medlem fortfarande ta del av information kring året som gått.

OK:s digitala årsredovisning

Ett enkelt sätt att läsa in året som gått är att ta del av vår inspirerande årsredovisning för 2020/21. Pandemin har naturligtvis satt sin prägel på året, men vi kan även se positiva inslag av hållbar utveckling, fina resultat i verksamheterna och nya former av medlemsdemokrati.

Här kan du ta del av årsredovisningen digitalt

Här kan du beställa årsredovisningen i tryckt format


Vad har hänt och vad är på gång på OKQ8-stationen i din region?

Är du nyfiken på vad som hänt senaste året eller vill veta vad som är på gång på OKQ8-stationen i ditt område? I presentationen nedan kan du ta del av både utveckling och nyheter i just din region.

Bland annat kommer flera stationer inom kort att erbjuda tvättabonnemang, ansluta till och utveckla Karma, eller i vissa fall byggas om till Quick to go ( butikskoncept med t.ex större loungeytor och trevligt matkoncept) under det kommande året. 

Här kan du ta del av presentationen.


Har du några frågor om verksamheten? Tveka inte att höra av dig!

Mejla oss gärna på info@ok.se - så återkommer vi så snart vi kan. Vi ser fram emot att kunna mötas som vanligt igen när pandemin är över. 
 

Vad är regionens årliga möte?
Regionernas årliga möten fungerar som medlemsmöten, dit samtliga medlemmar är välkomna. På grund av pandemin har mötena ställts in 2021, men här hittar du information om året som gått i OK.

Filmer: året som gick i OK:s verksamheter

Nedan kan du höra mer om det gångna året i några av våra verksamheter - OKQ8, IT- och Konsultbolaget Bedege, OK Förlaget samt Greentech-bolaget Charge Amps – tillverkarare av laddlösningar för elbilar.

Dokument