Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Medlemsförmåner

Med återbäring och erbjudanden blir medlemskapet snabbt en lönsam affär. Dessutom har du möjlighet att påverka föreningen för en hållbar utveckling.
 

BLI MEDLEM

Pufbild medlemserbjudanden
Medlemserbjudanden
på OKQ8:s stationer – varje månad

Varje månad får du lite extra bra pris på ett antal produkter på OKQ8:s stationer. Det kan vara drickbart, ätbart, något till semestern eller tillbehör till bilen. Spana in månadens erbjudanden.

Återbäring
Återbäring
på det du handlar hos OKQ8

Ju mer du handlar och tankar hos OKQ8, desto mer får du tillbaka. Läs mer om återbäring här. Du får 25 öre liter på bemannade stationer, 10 öre på obemannade, 5 öre per snabbladdad kWh och 2% på övriga köp. 

Medlemserbjudanden
Rabatter & erbjudanden
från våra samarbetspartners

Vad sägs som extra bra priser på till exempel nöjesaktiviteter, resor och hotellvistelser? Här hittar du aktuella rabatter.

Sjätte koppen gratis
Sjätte koppen gratis
Hos OKQ8 dricker du gott Starbuckskaffe!

OKQ8 bjuder alla OK-medlemmar på var sjätte kopp kaffe. Fråga om kaffekortet i kassan. Läs om OKQ8:s kaffe.

Bonus på vardagsköpen
med OKQ8 VISA-kortet

Kortet är gratis och ger dig bonus på dina köp utanför OKQ8. Du kan dessutom dubbla bonusen genom att lösa in din den på stationen! Läs mer och ansök här

OKQ8 BackUp
Medlemspris på BackUp
En sällsynt bra tilläggsförsäkring från OKQ8 som täcker det mesta

Slipp dyra självrisker för 75 kr/mån (ordinarie fr. 89 kr/mån). Läs mer och skaffa här

Biltvätt
Var sjätte tvätt gratis!
Tänk på miljön - tvätta på station!

OKQ8 är marknadsledande på biltvätt - och att tvätta på station är en bra investering både för bilen och miljön. Som medlem får du alltid var sjätte tvätt gratis! Läs mer om OKQ8:s 460 tvättanläggningar.

Vi Bilägare
Rabatt på Vi Bilägare
Sveriges största biltidning!

Vi Bilägare är Sveriges största biltidning och ges ut av OK Förlaget. Läs mer och skaffa en prenumeration här.

Sparkonto
Spara med ränta
på OK Sparkonto* – upp till 2,75 %

Kontot har också avgiftsfria insättningar och uttag. Löser du inte in den årliga återbäringschecken sparas pengarna på kontot.  Här hittar du mer information och den aktuella tillgodoräntan.

OKQ8 El
Medlemsbonus på el
Producerad av vind, vatten eller sol

OKQ8 erbjuder förmånliga elavtal med medlemsbonus till dig som är medlem i OK. Du kan dessutom vara med och bidra till att träd planteras via Vi-skogen! Läs mer och teckna elavtal här

Villaolja
Bonus på villaolja
hos OKQ8 – välj miljöolja!

OKQ8 har lång erfarenhet av att leverera villaolja till konkurrenskraftiga priser och kan erbjuda en möjlighet att sprida kostnaden över året. Du får dessutom 50 kronor per kubikmeter i medlemsbonus. Läs mer om villaolja här

Fonus
Prisavdrag hos Fonus
på anhörigs begravning och gravsten

Hos Fonus får du som OK-medlem 500 kronor lägre kostnad vid anhörigs begravning och 2 000 kronor avdrag vid köp av gravsten för minst 14 000 kronor.  Läs mer och ta del av förmånen här.

Familjens jurist
Rabatt hos Familjens Jurist
– rådgivning efter just din situation

Som medlem hos oss får du också 750 kr rabatt på den första konsultationstimmen hos Familjens Jurist. Oavsett om ditt ärende rör ekonomi, relationer eller avtal. Läs mer och ta del av förmånen här.

*Viktigt! - Sparkontot omfattas inte av insättningsgaranti

OK ekonomisk förenings sparkonto omfattas inte av den statliga insättningsgarantin. Det innebär att dina insatta medel kan gå förlorade om föreningen går i konkurs eller har betalningssvårigheter. Mer information om föreningens verksamhet, ekonomi och användning av finansiella medel, hittar du under Om OK.

OK:s inlåningsverksamhet är registrerad hos Finansinspektionen enligt lag (2004:299) om inlåningsverksamhet. Lagen i sig har upphört att gälla, men OK-föreningarna har enligt riksdagsbeslut rätt att fortsätta sin inlåningsverksamhet som om lagen fortfarande gällde.

Att gå med tar bara någon minut. 

Bli medlem