Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Bli OK-medlem

Det tar bara någon minut.

Medlemskapet i OK ger både ekonomiska fördelar och tillfredställelsen av att bidra till till ett bättre samhälle.  I OK värnar vi lokalsamhället, äger tillsammans och med våra medlemmar och verksamheters kraft arbetar vi för en mer hållbar utveckling. Du väljer förstås själv om, eller hur, du vill engagera dig. I medlemskapet finns något för alla och med återbäring, rabatter, och partnererbjudanden blir medlemskapet också snabbt en lönsam affär.

Läs mer om alla förmåner.
 

Vill du ha ett medlemskort för återbäring och förmåner?

Det här är kortet för dig som vill samla återbäring och med ta del av alla rabatter och erbjudanden när du handlar och tankar på OKQ8, men vill fortsätta att betala med ett annat bankkort. När du väl är medlem kan du koppla ditt vanliga betalkort till medlemskapet. Då behöver du bara dra ett kort i fortsättningen!

Bli medlem nu

 

Under 18 år? läs mer här


Vill du kunna betala med kortet också?

OKQ8 har också ett kort för dig som vill kunna betala med ditt kort när du handlar och tankar på stationerna, samtidigt som du samlar återbäring och får fina förmåner och rabatter. Perfekt för dig som vill hålla koll på dina drivmedelsinköp eller dela bilkonto med någon annan.

Ansök hos OKQ8 Bank


Vill du dessutom få bonus för dina vardagsköp?

Då är OKQ8 Visa ett bra alternativ för dig. Utöver återbäring och bra deals hos stationerna får du dessutom bonus på alla dina köp utanför OKQ8. Använder du sedan bonusen till ett köp på OKQ8 dubblas dina poäng – dubbelt upp.

Ansök hos OKQ8 Bank


Innan du skickar iväg din ansökan måste du godkänna villkor för Medlemskapet. Information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du här.