Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Engagera dig

Som medlem och ägare har du en röst och stor möjlighet att påverka OK. Välj det som passar bäst för dig.

Det är du och alla andra medlemmar som äger OK ekonomisk förening tillsammans. Det ger dig en unik möjlighet att också vara med och påverka hur OK ska se ut framöver. 


Bli förtroendevald i din region

Vi söker dig som vill driva OK framåt, vara delaktig och påverka! Som ägarombud, ledamot i en regions OK-råd och regional valberedare har du en viktig roll i föreningen.

Läs mer


Nominera till centrala förtroendeuppdrag

Under hösten har du möjlighet att föreslå vem du tycker skulle passa på en rad viktiga uppdrag inom föreningen, så som i styrelsen, valberedningen och som förtroendevalda revisorer. 

nominera


Skriv en motion

Motionerna används för större, principiella ärenden som ska behandlas av föreningsstämman. Hur vill du göra OK bättre?

Skriv en motion


Lämna ett förbättringsförslag

Det snabbaste och mest effektiva sättet att framföra önskemål om förändringar inom OKQ8 är att kontakta dem direkt istället för att gå vägen via en motion till föreningen. Har du synpunkter som rör en specifik OKQ8-station är det ofta ännu mer framgångsrikt att kontakta stationschefen på den station det gäller.

Lämna förslag till OKQ8

 

Ta del av vår motionsdatabas

I vår motionsdatabas hittar du alla motioner, inklusive styrelseutlåtanden och stämmobeslut. Du kan sortera motionerna efter årtal eller söka efter ett visst ämne. Utöver motioner hittar du också de förbättringsförslag som inkommit till OKQ8.

TILL MOTIONSDATABASEN