Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Regionens årliga möte

Regionernas årliga möten 2020 inställda

OK ekonomisk förening följer precis som många andra just nu utvecklingen med anledning av Covid-19 och vi tar del av myndigheternas rekommendationer.

Med respekt för våra medlemmars hälsa har styrelsen för OK ekonomisk förening beslutat att ställa in regionernas årliga möten som var planerade att genomföras i början av maj. 

Vi hoppas att du får en riktigt fin vår trots omständigheterna och tipsar dig om att hålla utkik efter framtida aktiviteter i föreningen.

Har du frågor eller funderingar kring regionernas årliga möten går det bra att kontakta vår medlemschef Per Rydell på e-post per.rydell@ok.se eller telefon 08-507 149 10.

Vad är regionens årliga möte?
OK är en kooperation, vilket betyder att företaget och föreningen ägs av sina medlemmar. Regionernas årliga möten fungerar som medlemsmöten, dit samtliga medlemmar är välkomna. Under kvällen presenteras både föreningens och OKQ8:s verksamhet samt det ekonomiska resultatet för året. Vi blickar också framåt och diskuterar vad föreningen ska vara i framtiden.

OBS. Regionernas årliga möten 2020 är inställda.
Nytt för i år
Regionernas årliga möten ersätter från och med i år de tidigare regionstämmorna. Den stora skillnaden mellan regionstämmorna och regionernas årliga möten är att den nya formen inte regleras av stadgarna. Numera tas inga beslut under dessa sammankomster utan det görs istället genom digitala val.

OBS. Regionernas årliga möten 2020 är inställda.