Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Felicia Nygård 1

Tre snabba med Felicia Nygård - Charge Amps

Hej Felicia Nygård, PR- och marknadschef på Charge Amps!

Hur har året varit hittills för er på Charge Amps? På vilket sätt märker ni av det läge som rådet i världen?

På det stora hela har detta varit ett starkt år för oss. Vi har gjort försäljningsrekord många månader i rad, vuxit mycket och därav utökat vårt team, flyttat till nytt kontor samt även fått en ny vd. Självklart har vi som alla andra bolag följt utvecklingen och jobbat hemifrån. Utöver det har vi inte märkt av någon negativ påverkan på vår affär vilket vi är väldigt glada för.

Vad ser du mest fram emot med hösten för Charge Amps?

Som jag nämnde ovan flyttar vi till ett nytt kontor, det blir en bra nystart inför hösten. Vår satsning på ytterligare geografisk expansion skall också bli spännande. Sedan ser jag även fram emot att få nya kollegor då vi fortfarande växer snabbt.

Vad är det bästa med att vara en del av Charge Amps?

Det måste vara att branschen och företaget är inne i en sådan spännande tillväxtfas. Bolaget växer med branschen och vi som arbetar på Charge Amps får växa i takt med att bolaget växer. Vi har kommit ifrån att vara ett startup till att nu verkligen accelerera och växa in i rollen som scale-up och det är en riktigt spännande resa att få vara med på. Sen att vi har riktigt snygga och smarta produkter gör mitt jobb med varumärket väldigt roligt och dynamiskt.

Ägs av OK ekonomisk förening
OK ekonomisk förening äger Charge Amps tillsammans med bland andra Skellefteå Kraft.