Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Post its

Var med och förbättra

Har du klurat på en idé som du vill göra till verklighet? Som medlem i OK ekonomisk förening kan du påverka verksamheten på flera olika sätt. Ett är att skriva en motion.

En motion är ett förslag som måste tas upp och behandlas av styrelsen och den årliga föreningsstämman. Den ska röra vårt gemensamma företag och kan till exempel handla om medlemsaktiviteter, hållbara initiativ, hur vi fungerar organisatoriskt, något som rör våra verksamheter - eller något helt annat. Det är viktigt att vi tillsammans ser till att utveckla OK - för det är tillsammans som vi hittar nya lösningar och styr resan mot ett hållbart samhälle.

Tänk på!

  • Den motion just du skriver kan bidra till att förbättra verksamheten. 
  • Även om föreningsstämman inte röstar ja för din motion just den här gången, kan den vara grund för nya idéer och skapa inspiration inför framtiden. För oavsett så behöver en motion behandlas och därmed läsas av både styrelse och ägarombud.
  • Du kan skriva en motion ensam eller tillsammans med andra medlemmar.
  • Du kan skicka in flera motioner!

Vi behöver din motion senast den 28 februari om du vill att den ska behandlas på föreningsstämman 2021. Läs mer om hur du skickar in din motion via länken här nedanför.

Läs mer