Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Fastighets AB Norrtull

Fastighets AB Norrtull erbjuder moderna och trivsamma lokaler för kommersiell verksamhet såsom kontorslokaler, industrier och logistikparker.

Företaget äger tio fastigheter i centrala Stockholm, Mälardalen och Uppland.

Under 2019/20 har Fastighets AB Norrtull upphandlat grön el till samtliga fastigheter i beståndet. Det stämmer väl överens med såväl OK:s kärnvärden som med vad allt fler hyresgäster idag inte bara efterfrågar utan ser som ett avgörande krav i valet av hyresvärd. 

Bolaget fortsatt under året samarbetet med Riksbyggen, som har förvaltat och utfört det operativa arbetet med Fastighets AB Norrtulls bestånd sedan 2018. Fokus har legat på att professionalisera driften av verksamheten. Det innebär i praktiken att bolaget ska upplevas smidigt, strukturerat och tydligt gentemot hyresgästerna, till exempel genom standardiserade och likvärdiga priser för hyror och tjänster.

Den första januari 2020 avslutades samarbetet med Riksbyggen och förvaltningen och det operativa arbetet leds åter igen av en fastighetschef. Med en mer stabil verksamhet som grund är ambitionen att fortsätta arbetet med att profilera fastighetsbolaget på marknaden för att fortsätta att möta kundernas efterfrågan.

Fabn.se

Ägande
OK ekonomisk förening äger bolaget till 100 procent.
Omsättning och resultat
2020 omsatte bolaget ca 87 miljoner kronor.
Anställda
Bolaget har 0 heltidsanställda.