Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Laxå Pellets

Fem frågor till Jennie Ekström - Laxå Pellets

Hej Jennie, kundtjänstmedarbetare på Laxå Pellets!

Hur har året varit hittills för er på Laxå Pellets? Hur märker ni av det läge med en pandemi som råder i världen?

– Året hos oss på Laxå Pellets har varit spännande med en ny stor investering och nybyggnation för kutterspånsmottagning. Vi har även slagit säljrekord i försäljning av ströpellets. Pandemin har inte gjort stort avtryck i vår verksamhet och våra kunder behöver sin värme-/ströpellets precis som vanligt. Tillsammans med våra transportbolag har vi lagt fokus på att våra pelletsleveranser sker på ett säkert sätt och vi informerar alla våra kunder att vi följer myndigheternas råd angående covid-19.

Jennie Ekström, Laxå Pellets
Jennie Ekström, Laxå Pellets.

Brukar du få några återkommande frågor om pellets som många funderar över? I så fall, kan du beskriva vilka samt vad du brukar svara?

 – Vi har en stor del äldre kunder som uppskattar att ringa oss på kundtjänst, de vanligaste frågorna är priset på pelletsen, leveranstider, betalningsalternativ och även en hel del frågor angående ströpellets. Ströpellets är en relativt ny produkt på marknaden där intresset växer sig större för varje dag. När jag får sådana frågor förklarar jag vårt pris per artikel samt våra leveransvillkor och våra betalningsmöjligheter där man kan dela upp betalningen på 3 eller 6 månader. Vi har också en ny hemsida där vi upplever att många får svar på sina frågor. Den nya hemsidan är helt mobilanpassad och är lätt att navigera på.

Vad tycker du är de största fördelarna med pellets?

– Att det är en ren naturprodukt som tillverkas av material som annars skulle gått till spillo. Pellets är en väldigt lätthanterlig produkt oavsett om du har den för att värma upp ditt hus med eller om du har den i ditt stall. Har du den i ditt stall som strö så är den otroligt lätt att mocka i och minimalt följer med ut på gödselhögen.

Vad ser du fram emot mest med den kommande vintern på Laxå Pellets?

– Jag hoppas innerligt på en kall vinter i sann pellets-säljaranda! Jag hoppas vi når våra försäljningsmål och ser fram emot att få prata med alla våra trevliga kunder och hjälpa dem på bästa sätt.

Vad är det bästa med att vara en del av Laxå Pellets?

– Laxå Pellets för mig står för värme på fler sätt än att vi säljer värmepellets. Här har vi en stark gemenskap, vi har högt i tak och det finns utrymme att växa i sin roll. Här tar alla stort ansvar för att jobba framåt och ta hand om varandra.