Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Kivra

Få våra utskick digitalt

Gillar du att vara i framkant och testa nya saker? Testa att få digitala utskick istället för papperspost och arbeta samtidigt för ett mer hållbart samhälle.

Sedan 2016 kan du som medlem få återbäringsbeskeden och ränte- och saldobeskeden via den digitala brevlådan Kivra istället för per post. Att skicka digitala utskick är mer ekonomiskt försvarbart men också rätt steg miljömässigt vilket ligger i linje med vår strävan att arbeta för ett mer hållbart samhälle. Genom att säga nej till papperspost slipper du också återvinna och hålla ordning på papper.

Tjänsten är frivillig och den digitala brevlådan kopplas till ditt personnummer. Nära 3 miljoner svenskar använder redan Kivra för att få sin post digitalt från snart 15 000 anslutna företag och myndigheter.

För att börja få digitala utskick via Kivra behöver du först aktivera dig på www.kivra.se. När det sedan finns ny post att läsa i Kivra, får du en e-postavisering till din e-post och du kan ta del av den var än du befinner dig. Kivra är säkert och fungerar för mobil, surfplatta och dator. Att använda Kivra är gratis.