Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

OK Värmland

De nyvalda ambassadörerna kan du nu hitta under Våra distrikt

OK Värmland är ett unikt företag med en stark känsla för Värmland. Vi är medlemsägt och drivs på demokratisk grund.

Vi är idag ca 64 000 medlemmar runt om i hela Värmland och idag har vi 16 st. bemannade stationer och 8 st. automatstationer. Samtliga stationer samarbetar under varumärket OKQ8. OK Värmland har ett hjärta för både glesbygd och stad och vill fortsätta att göra det möjligt att leva i hela länet. Det är viktigt för oss att gemensamt ta ansvar och åstadkomma förändringar och förbättringar för alla våra medlemmar. Vi är lokalt, nytänkande och hållbart alternativ. 

Läs mer om oss

Kontakta oss

Har du frågor, förbättringsförslag eller en fundering? Hör av dig!

Antingen till vår kundservice på telefon 020-65 65 65, eller genom att skriva till oss. Klicka på länken för att hitta våra uppgifter.

Kontakta oss

Nominera ambassadörer och styrelse

Vi söker nu just dig eller någon vän som vill vara med och bidra på orten där du bor genom just samverkan för en bättre framtid genom att vara OK Värmlands ambassadör på din mack där du bor. Om du vill vara med och påverka OK Värmlands framtid kan du även nominera dig eller en vän till styrelsen.

Nominera idag

Medlem

Lediga jobbb