Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Spännande diskussioner och engagemang när medlemmar äntligen kunde träffas

Äntligen fick vi träffas igen! Under två veckor i maj samlade OK medlemmar till möten runtom i landet. Från Söderhamn till Malmö har det pågått diskussioner, minglats och hållits föredrag om allt från Mackens historia, hållbarhet, elbilar och om året som gått i OK.

 

OK:s årliga medlemsmöten är tillfällen då medlemmar och representanter från OK och OKQ8 samlas, för att diskutera året som gått och föra dialoger runt aktuella ämnen som rör mobilitet och den bransch vi verkar i.   

I år har en stor del av samtalen och frågorna naturligt rört elbilar, laddning och förnybara bränslen. Men medlemmar har även kunnat få lyssna till föredrag om Mackens historia, Saabs resa från början till slut och hur Stockholm gatuliv kan komma att se ut i framtiden – och ställt frågor om ämnen som berör. Och glädjen var stor över att äntligen få samlas igen. 

- Jag upplever att många har saknat att kunna ses fysiskt, så det kändes extra härligt att samla medlemmarna i år! Jag är också glad glad över medlemmarnas engagemang i föreningen och våra verksamheter. Många frågor tyder på stor nyfikenhet – vilket också hela tiden tar oss framåt, säger Per Rydell, medlemschef i OK ekonomisk förening. 

Styrelseordförande i OK, Jimmy Jansson, höll föredrag om året som gått på några av mötena. Även han är nöjd över allt engagemang:  
- Vi är en medlemsägd förening och att få ta del av inspel och synpunkter från våra ägare - alltså medlemmar - är jätteviktigt. Jag tar med många kloka insikter och inspiration från dessa möten!

 

Jimmy Jansson presenterar året som gått
Så gick det. Styrelseordförande Jimmy Jansson berättade om året som gått i OK, för en nyfiken församling i Örebro

 

 

Maryam Yazdanfar presenterar året som gått
… och i Sollentuna gjorde styrelseledamot Maryam Yazdanfar samma sak.

 

Publik i Trollhättan
En svensk klassiker. På mötet i Trollhättan hölls mötet på Saabs bilmuseum. Åhörarna fick både en rundtur i muséet och lyssna på en dragning om Saabs spännande historia och samt ett framåtblickande föredrag om elbilsladdning.

 

Avtackning i Göteborg
Trotjänare. Claes Göran Olsson och Lars Svensson har både varit förtroendevalda i 50 år. På mötet i Västra Götaland tackades de av med tal och medalj.

 

Olle Wilson
Mackens historia. Kenneth Hörnqvist hälsar Olle Wilson välkommen. Olle berättade för de samlade i Nordöstra Stockholm om hur macken blev – och fortfarande är - en viktig knytpunkt i Sverige.