Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Förtroendevalda i OK ekonomisk föreningen samtalar framför en OK-beachflagga.

Valet är avgjort

När valet av ägarombud och ersättare avslutades den 26 februari hade rekordmånga 13 000 medlemmar röstat! Det är mer än en fördubbling sedan förra valet 2021.

OK ekonomisk föreningen är en kooperation där medlemmarna som ägare kan vara med och påverka, bland annat genom att välja ägarombud till den årliga föreningsstämman.

Under perioden 13 till 26 februari 2023 kunde de som blivit medlemmar i OK ekonomisk förening senast 31 januari rösta fram de kandidater de önskade som ägarombud för de kommande två åren. Kandidaterna till valet nominerades under hösten av regionala valberedningar, andra medlemmar eller sig själva.

Bland de 116 framröstade ordinarie ägarombuden är genomsnittlig ålder knappt 58 år och 34 procent är kvinnor. Hela 43 ägarombud är nya för i år.

Alla kandidater i valet får ett mejl från OK ekonomisk förening med information om valresultat och vad som händer nu. Kolla din skräppost om du var kandidat men inte hittar ditt mejl.

Kontakt: Per Rydell, per.rydell@ok.se.

I PDF nedan hittar du hela valresultatet.