Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Verksamhetsåret 2022/23 i OK ekonomisk förening

Här presenterar vi verksamhetsåret 2022/23 i OK ekonomisk förening. Vi intervjuar styrelseordförande Jimmy Jansson om höjdpunkter och utmaningar. Välkommen att också ta del av årsredovisningen 2022/23.

Nu i maj hålls medlemsmöten på många håll i landet, men för dig som inte haft möjlighet att delta kan du även här ta del av information om året som gått. Det har varit ett år som präglats av följderna av kriget i Ukraina, höga energipriser, fallande krona och stigande inflation. Flera av våra verksamheter har levererat fina resultat, samtidigt som OKQ8 kämpar med fallande resultat på grund av utvecklingen på världsmarknaden för drivmedel och svag kronkurs. Stora satsningar har ändå kunnat genomföras med till exempel supersnabbladdare och solceller på stationerna, för en mer hållbar utveckling. Medlemsdemokratin har varit i fokus med ett rekordstort antal röstande i ägarombudsvalet och medlemskapet har fortsatt varit i fokus när förtroendevalda träffats vid dialogträffar under året.
 

OK:s årsredovisning

Ett enkelt sätt att läsa om året som gått är att ta del av vår årsredovisning för 2022/23.

Läs årsredovisningen