Bild
Nästa artikel
Få våra utskick digitalt
Kivra
Aktuellt / Nyheter Publicerad 2016-12-22

Få våra utskick digitalt

Gillar du att vara i framkant och testa nya saker? Testa att få digitala utskick istället för papperspost och arbeta samtidigt för ett mer hållbart samhälle.

I samband med att återbäringsbeskedet skickades ut i juni 2016 inledde OK och OKQ8 en pilot med den digitala brevlådan Kivra. Piloten innebär att du som medlem kan välja att få digitala utskick från oss istället för per post. Att skicka digitala utskick är mer ekonomiskt försvarbart men också rätt steg miljömässigt vilket ligger i linje med vår strävan att arbeta för ett mer hållbart samhälle. Genom att säga nej till papperspost slipper du också återvinna och hålla ordning på papper.

Tjänsten är frivillig och den digitala brevlådan kopplas till ditt personnummer. Cirka 500 företag, myndigheter och organisationer är redan anslutna till Kivra, där ibland Skatteverket, Försäkringskassan och en rad olika banker.

För att börja få digitala utskick via Kivra behöver du först aktivera dig på www.kivra.se. När det sedan finns ny post att läsa i Kivra, får du en e-postavisering till din e-post och du kan ta del av den var än du befinner dig. Kivra är säkert och fungerar för mobil, surfplatta och dator. Att använda Kivra är gratis.

Registrera dig här!

Att registrera sig är gratis och är klart på någon minut. Klicka här för att registrera dig hos Kivra!