Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Ränte- och saldobesked för 2023

Har du fått ditt ränte- och saldobesked eller väntar du på det?

Vid frågor och funderingar om ränte- och saldobeskedet, vänligen kontakta kundservice per telefon 020-65 65 65, öppet alla helgfria dagar 08.30-16.00, eller besök kundservice på webben.

Här hittar du vanliga frågor och svar kring utskicket. Gäller ditt ärende konto- eller kundspecifika frågor, vänligen kontakta kundservice per telefon. På grund av banksekretessen kan konto- eller kundspecifika frågor inte besvaras via e-post.

Stationernas medlemsdag 17 februari

Den 17 februari har OKQ8 och OK ekonomisk förening medlemsdag på stationerna i varje region. Medlemsdagen är ett sätt att lyfta fram medlemmarna och medlemskapet samt valet av regionala valberedare och hjälpa dem som inte har möjlighet att rösta hemma. Ägarombud kommer att vara på plats på vissa stationer för att berättar mer om valet samt hjälpa medlemmar med att rösta. Klicka här för att se vilka förtroendevalda som finns i din region.

Regionernas medlemsaktiviteter

Under vintern och våren är du som medlem i OK ekonomisk förening välkommen på regionernas medlemsaktiviteter. Aktiviteterna är ofta i form av ett kvällsmöte som ibland också kan ske digitalt. Oftast är en f eller flera föreläsare inbjudna som berättar och svarar på frågor om ett aktuellt ämne kopplat till mobilitet eller energi. Det brukar också ske en presentation av OK-rådet i regionen och OK och OKQ8:s verksamhet. Håll utkik i vårt kalendarium eller din mejl för mer information och inbjudan.