Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Sidospegel

Tre snabba med Niklas Carle - OK Förlaget

Hej Niklas, förlagschef på OK Förlaget och chefredaktör på Vi Bilägare!

Niklas

Ett nytt år här, men om vi blickar tillbaka till 2020 hos OK Förlaget – vad tar du med dig från året och med in i det nya?  

Trots tuffa tider som tvingat oss att tänka om i mångt och mycket har alla på förlaget bidragit till att vi kunnat bibehålla farten i den digitala omställning som vi valde att accelerera innan pandemin. Året har visat oss att inget är omöjligt och att det finns en enorm anpassningsförmåga och kreativitet hos förlagets personal. Med detta i ryggen är det omöjligt att inte se ljust på framtiden! 

Vad ser du mest fram emot med år 2021 för OK Förlaget? 

Vi har genomfört en rad förändringar under 2020, vilka kommer att bli väldigt spännande att se var de landar och hur de tas emot av våra läsare. Detta tillsammans med lanseringen av vår nya digitala plattform kommer att bli några av 2021 års höjdpunkter. Jag kan inte heller sticka under stol med att jag ser fram emot fysiska möten och spontana, kreativa samtal i korridorerna. Många av de bästa idéerna på en redaktion dyker upp när man minst anar det och då är det härligt att kunna sätta sig ner på direkten och bolla fram en vass, hållbar plan.   

Vad tycker du är det bästa med att vara en del av OK Förlaget?

Utan tvekan att få ta del av den otroligt breda kompetens som finns i lokalerna. Samtalen är ödmjukt kunniga och gränsöverskridande och det finns en tydlig vilja att hjälpa varandra, oavsett vilken avdelning eller redaktion man befinner sig på. Jag är övertygad om att detta är en av nycklarna till att vi klarat oss så pass bra som vi har under de tuffa åren som varit i medievärlden.