Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Webbinar Ladda och snabbladda elbilen - Allt du behöver veta

Onsdag 8 november höll vi ett uppskattat webbinar med Nils Svärd, reporter på Vi Bilägare som berättade om elbil och elbilsladdning.

Utvecklingen går nu riktigt fort och det byggs en ny infrastruktur för att ladda elbilsflottan. Över hälften av nysålda fordon var laddbara förra året och begreppen är många. HPC, hemmaladdare, lastbalanserare kanske bara är några av begreppen som man nu behöver fundera över? 

OK ekonomisk förening bjöd in alla medlemmar till ett direktsänt webbinar med Nils Svärd, mångårig reporter på Vi Bilägare och specialist på elbilar och elbilsladdning. Nils gav tips och råd om vad man ska tänka på när man väljer laddbar bil. Hur ska man resonera kring laddning? Är det stora skillnader i kostnader, beroende på hur man oftast använder bilen och hur man bor? Vilka batterityper finns det och hur skiljer de sig t? Det är några av alla frågor som kom upp.

Webbinariet spelades in och finns att titta på i sin helhet, använd länken nedan.

Och missa inte kommande webbinar och andra aktiviteter som du hittar i vår

kalender