Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Bedege

Bedege är ett konsultbolag som erbjuder mjukvarulösningar för affärs- och kassasystem, främst inom detaljhandeln.

På Bedege jobbar handplockade och certifierade verksamhetskonsulter, utvecklare, supporttekniker, servicepersonal och projektledare. Uppdraget är att erbjuda effektiva affärssystem och kassalösningar, både för butiker och e-handel. Bolaget erbjuder även heltäckande support-, service- och depåtjänster, varje dag och dygnet runt.

Medarbetarna - den viktigaste konkurrensfördelen

Som sin viktigaste konkurrensfördel ser Bedege de egna medarbetarnas gedigna kunskap och erfarenhet inom detaljhandeln. Denna erfarenhet kombinerat med spetskompetens inom programmering och teknologi gör att Bedege kan erbjuda sina kunder både välbehövlig rådgivning och tekniska lösningar som krävs för kunders verksamhet. Därför är Bedege noga med att värna om sitt humankapital och den uppskattade företagskulturen.

Precis som i övriga delar av it-branschen är konkurrensen om kompetensen hård och för Bedege, som också sätter ett stort värde i förståelsen av just detaljhandeln, är rekryteringsbasen ännu mindre. Under 2019/20 har Bedege därför etablerat en utvecklingsfilial i Östeuropa där kompetens finns att tillgå. Hittills har två personer med stor teknisk kompetens anställts vid filialen. Dessa har inkluderats i Bedeges befintliga traineeprogram där de får lära sig om svensk kultur och detaljhandel.

Utforskar den nordiska marknaden

Bedege har sedan länge haft kunder runt om i Norden. Nu ser bolaget över möjligheterna att etablera sig på den norska marknaden där deras tjänsteerbjudande bedöms vara konkurrenskraftigt.

Bedege.se
 

Ägande
OK ekonomisk förening äger bolaget till 86,9 procent. Övriga OK-föreningar äger resterande 13,1 procent.
Omsättning och resultat
2019 omsatte bolaget 52 miljoner kronor och gjorde ett operativt resultat om 2 miljoner kronor.
Anställda
41 personer är heltidsanställda varav 29 procent är kvinnor.