Bedege

Bedege är ett konsultbolag som erbjuder mjukvarulösningar för affärs- och kassasystem, främst inom detaljhandeln.

På Bedege jobbar handplockade och certifierade verksamhetskonsulter, utvecklare, supporttekniker, servicepersonal och projektledare. Uppdraget är att erbjuda effektiva affärssystem och kassalösningar, både för butiker och e-handel. Bolaget erbjuder även heltäckande support-, service- och depåtjänster, varje dag och dygnet runt.

Medarbetarna är bolagets viktigaste tillgång

Som sin viktigaste konkurrensfördel ser Bedege de egna medarbetarnas gedigna kunskap och erfarenhet inom detaljhandeln. Denna erfarenhet kombinerat med spetskompetens inom programmering och teknologi gör att Bedege kan erbjuda sina kunder både välbehövlig rådgivning och tekniska lösningar som krävs för kunders verksamhet.

Bedege är noga med att värna om sitt humankapital och den uppskattade företagskulturen. En konstant utmaning för Bedege är att rekrytera ny personal inom it. Det egna traineeprogrammet med branschsanpassad utbildning inom programmering och applikations- och verksamhetsutveckling är ett framgångsrikt sätt att behålla och utveckla talanger inom bolaget.

Många stora kunder

OKQ8 är Bedeges enskilt största kund och ett ständigt arbete pågår med all den it som krävs för att driva stationerna. Andra exempel på välkända, större kunder är Kicks, Life, Pocket Shop, NK, Smycka, Webbhallen, Stjärnurmakarna, J Lindeberg, Victoria’s Secret, Orrefors Kosta Boda, Compass Group och New Wave Sports.

 

Bedege.se
 

Ägande
OK ekonomisk förening äger bolaget till 86,9 procent. Övriga OK-föreningar äger resterande 13,1 procent.
Omsättning och resultat
2018 omsatte bolaget 63 miljoner kronor och gjorde ett operativt resultat om 10 miljoner kronor.
Anställda
41 personer är heltidsanställda varav 29 procent är kvinnor.