Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Sparkonto i OK

Med anledning av den senaste tidens börsutveckling har vi fått många frågor gällande sparande i OK ekonomisk förening (OK).

OK har en stabil ekonomi med en stark balansräkning och bra likviditet. OK har historiskt agerat utifrån låg risk när det gäller placeringar av kapital och har inte några placeringar på börsen varken i aktier eller fonder.

Gällande OK Sparkonto så har vi i dagsläget inte några planer på att förändra räntenivån. Läs mer om OK Sparkonto.

Har du ytterligare frågor eller funderingar kan du alltid kontakta kundservice

 

Sparkontot omfattas inte av insättningsgaranti
OK ekonomisk förenings sparkonto omfattas inte av den statliga insättningsgarantin. Det innebär att dina insatta medel kan gå förlorade om föreningen går i konkurs eller har betalningssvårigheter. Mer information om föreningens verksamhet, ekonomi och användning av finansiella medel, hittar du under Om OK.

OK:s inlåningsverksamhet är registrerad hos Finansinspektionen enligt lag (2004:299) om inlåningsverksamhet. Lagen i sig har upphört att gälla, men OK-föreningarna har enligt riksdagsbeslut rätt att fortsätta sin inlåningsverksamhet som om lagen fortfarande gällde.