Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Kent Torwald, Laxå Pellets.

Fem snabba med Kent Torwald - vd Laxå Pellets

Hej Kent Torwald, vd för Laxå Pellets sedan december 2011!

Vad är du mest stolt över som vd för Laxå Pellets?

Jag är mest stolt över att representera ett företag som helt jobbar med förnyelsebar energi och att vi har lyckats etablera oss som ett stabilt lönsamt företag.

Vad är den viktigaste förändringen du drivit igenom?

Det är etableringen av en lönsam kundorientering, där fokus inte ligger på att jaga volym med stora bulkkunder utan istället inrikta oss på att ha många nöjda privatkunder och små och medelstora företag, där kvalitet och kundservice gör skillnad.  

Var ser du Laxå Pellets om fem år?

Om fem år är vi fortsatt lönsamma samtidigt som vi fortsatt att bredda oss från den renodlade värmepelletsleverantören och också etablerat oss som den ledande leverantören inom tillväxtområdet ströpellets.

Drivmedel du är nyfiken på?

Det skulle vara roligt att framöver prova att köra en elbil över en längre period för att se om det kan fungera med framförallt laddningen av bilen med det körbehov jag har, eftersom jag kör några längre sträckor varje vecka.

Och till sist – vart tar du bilen i helgen?

Till helgen åker jag ner till min föräldragård strax utanför Göteborg för att vara med under älgjaktspremiären på måndag. Alltid härligt att få komma ut i skogen och mest bara njuta av tystnaden och kanske en älghund på avstånd.*

 

*Intervjun gjordes i början av oktober.